Online je onderdelen voor je motor bestellen

motor

Wanneer je op zoek bent naar onderdelen voor je motor kom dan eens kijken bij caferacerwebshop. Met een ruim aanbod aan artikelen kan je altijd wel wat vinden voor de cafe races, choppers en de zelfbouw motorfietsen. 

Online onderdelen bestellen

Als je nu op zoek bent van knipperlicht tot gashendel of van motogadget tot BMW je kan het altijd vinden bij caferacerwebshop. Je kunt bij caferacer onderdelen online bestellen voor 21 uur en de volgende dag al lekker aan de knutsel om met je motorfiets bezig te kunnen. Ook kan je per motorfiets model shoppen voor de onderdelen die je nodig hebt. En of het nu gaat om gereedschap, kleding voor tijdens een ritje met je motorfiets of een onderdeel voor een merk motorfiets. Je kunt het vinden bij caferacerwebshop. 

BMW K-serie 

In de BMW K-serie vindt je echt alles wat je hartje begeert om je project compleet te slagen naar je eigen zin. Of het nu gaat om de BMW K75 of de BMW K100 de onderdelen kan je vinden. De BMW K75 is in 1985 geïntroduceerd maar daarna kwam er al gauw nog 3 varianten namelijk de K75 naked bike, K75C en de BMW K75S. Het model staat bekend om zin retro look en met de onderdelen houd jij dat ook zo. Met het assortiment BMW K onderdelen waan jij je in het paradijs. De BMW K75 is een driecilinder en de K100 is een viercilinder.

Assortiment knipperlichten

Wanneer je richtingaanwijzers gaat aanschaffen voor je cafe racer wil je graag dat ze niet echt opvallen en dat het een minimalistische design hebben. Denk hierbij aan onderdelen als spiegels, koplampen, achterlicht waar de knipperlichten in verwerkt zijn. Er zijn aan de knipperlichten voor je motorfiets een aantal regels waar je je wel aan moet houden om geen bekeuring te krijgen. Ze moeten amber geel licht uitstralen, knipperen en je moet aan de voorzijde en achterzijde twee stuks hebben. Knipperlichten bij Caferacerwebshop zijn er in verschillende soorten, de halogeen of LED-knipperlicht. De weerstand tussen deze twee hebben wel een verschil waar je rekening mee moet houden. 

BMW R-series

Wanneer je bezig met een BMW R cafe racer project, dan kan je bij ons de onderdelen vinden. Het blok van de BMW R-series hebben een mooie uitstraling, eigenwijs karakter en een cleane look waardoor jij een strak model krijgt. Hoe hoger het cijfer achter de R hoe hoger de CC’s en PK’s. De modellen die er zijn van de R-serie zijn de R100, R80 en R65. De BMW R100 cafe racer is in de jaren ’70 tot de jaren ’90 geproduceerd. Deze worden nu dus niet meer geproduceerd maar met de after market onderdelen kan je dan toch jou R100 toch jouw unieke pareltje maken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *