Slapen in stijl

bed

Je slaapkamer. Het plekje in huis wat voor totale ontspanning zou moeten zorgen. Er zijn zat mensen die denken, ach het is mijn slaapkamer maar. Maar weet je dat de sfeer van je slaapkamer bepaalt hoe goed jij toekomt aan jouw nachtrust?

Inspiratie voor je slaapkamer

Je slaapkamer is de plek in huis waar je heerlijk tot rust moet kunnen komen. Natuurlijk zal je daar het grootste deel van de tijd je ogen dicht hebben, maar dat wil nog niet zeggen dat het er dan niet gezellig mag zijn. Wat voor stijl jij kiest voor je slaapkamer dat is natuurlijk per persoon verschillend. Waar de een houd van een rustige en neutrale stijl, houdt de ander weer van kleur en veel tierelantijntjes. Je kunt een groot deel van de stijl in je slaapkamer bepalen door de accessoires die jij er gebruikt. Je kunt heel goed de muren en de vloer heel neutraal houden wat kleur aan gaat en de rest opleuken met mooie posters aan de muur, een mooi kleed naast het bed, leuke kussentjes op je bed en zo zijn er nog heel veel leuke snuisterijen op te noemen. Wanneer je de basis rustig houdt kan je met de rest lekker uit de band springen en zo is het ook makkelijk aan te passen wanneer je het kleurtje zat bent en graag eens wat anders wil. 

Stijl op je bed

Door een leuk dekbedovertrek van weidswonenenslapen uit te kiezen bepaal je grotendeels de sfeer die je in de slaapkamer hebt. Je kunt je misschien wel voorstellen wanneer je een lavendelkleurige slaapkamer hebt en je doet een oranje dekbedovertrek om je dekbed heen dat de aandacht dan gaat naar die felle oranjekleur en niet meer naar de rest van je slaapkamer. Als dit is wat je wilt dan heb je je doel bereikt maar had je wat anders in gedachten dan zal je je keuze ergens anders op moeten laten vallen. Daarnaast is het belangrijk om een passend hoeslaken van weidswonenenslapen.nl te kiezen. Dit maakt de stijl op je bed helemaal af!

Wat zijn nog meer leuke dingen voor de slaapkamer?

Wanneer je veel met uiterlijke verzorging bezig bent is het misschien leuk om een hoekje van je slaapkamer om te toveren tot beauty corner. Een leuk klein tafeltje met daarbij een mooie spiegel en een makkelijke stoel waarin jij kunt zitten om jezelf lekker te verzorgen is toch heerlijk? 

Een mooie plant in je slaapkamer is iets wat je misschien niet snel zal doen maar ook dit geeft toch en bepaalde sfeer. Zeker wanneer jij houdt van een bohemien sfeer in jouw kamer is dit erg leuk. Denk daarbij een dekbedovertrek met mooie palmbladeren en je hebt al een leuk sfeertje gecreƫerd.

Wil je liever toch een vintage look? Die krijg je door verschillende oudere stijlen met elkaar te combineren. Houdt dit wat kleur betreft wel rustig. Denk aan taupe, bruin en beige tinten. 

Wij geven als tip mee, houd de basis rustig en ga met accessoires aan de slag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *